ma'h soul is gone again

hej !
Nu har jag verkligen TÖMT mitt rum på saker, och det jag så länge försökt förtränga är så gott som omöjligt,
så om ett par veckor befinner jag mig i en ny (mindre) stad med nya (färre) människor .. deprimerande och lite spännande! .. alla mina vänner som jag har här, jag vill inte ens tänka på det .. men jag hoppas att vi kommer hålla ihop ändå <3 .. och David, det finns inga ord .. men duvet ju att jag älskar dig.. ja om sanningen ska fram så vet jag inte vad jag ska göra av mitt liv just nu .. alla problem känns som ihop knutet och jag hittar ingen början att trassla ut allting.
nu till någonting helt annat, så var jag och solade med Emma igår, det var myss .. idag vare stan med angelica och vickan! det var jätte trevligt och jag blev ett par "rayban's", nördbrillor, chinos, klänning, 10 nya bikini delar och en Mcflurry rikare (: .. min mammut var jätte hygglig och betalade alltihop ! .. love to you mum!
sen for jag och mammsen förbi Dollar och storheden. mami skulle ta ett ny körkorts bild .. och jag var bara tvungen att sticka in mitt huvud där mitt i allt. och opps så förstörde jag allt och mami fick betala 80 kr mer .. HAHA ! ..(jag dog typ av skratt, för lite kul vare ju ? (a) ) .. vi ska hur som hells på klass resa i morgon jag och vickan ska hare jävligt mys med Davve och Ludde. Så jag har precis packat och duschat klart efter en spring tur med vickan. vi planerade för övrigt en resa till turkiet om snart precis 2 år .. kan låta som en lång tid, men jag trore blir Great!
en eller egentligen två possetiva saker med flytten är att jag får min nya MAC BOOK PRO och 13 000 riksdaler in på kontot, det känns väldigt fint, väldigt! ..
Peace folkzz! / n

Kommentarer
Postat av: a

love you

2010-05-30 @ 09:40:02
Postat av: Anonym

vart flyttar du?:(

2010-05-30 @ 20:12:54

Kommentera :

vad heter du ?:
spara ditt namn

E-postadress: (publiceras ej)

URL/blogg man kan kolla in ?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0