haha!

yeye,

jag måste bara ta upp en sak här,
alla vet ju vem kissie eller rättare sagt alexandra är, den där fejk bruden med silli tuttar som tror att hon äger världen typ ?
iaf, jag har kollat upp natacha peyre eller va hon heter, typ en kissie brud typ fast mer äkta, eller HAHA, kanske lite fel ordval men ja,jag får den känslan även fast natacha är någon slags porr brud? .. vad jag fattar det som ? .. och består av silikon och läpp injektioner här och där så gör hon det på ett annat sätt i mina ögon ? .. kissie typ... ehm jag venne, jag tycker att hela hon bara lyser "hej se på mig" typ på ett negativt sätt .. absolut, jag tycker verkligen att alla ska få välja själva, men nu undrar jag gör Kissie det för sin egen skull, eller för att försöka må bättre ? .. där är skillnaden på Natacha och Alexandra .. jag tror dom gör det för helt olika anledningar även fast principen i att tex förstora brösten är den samma. 

sooo, nu kommer jag till saken här...

natacha fick frågan ; ser du kissie som ett hot eller någonting?

.. HAHAHAHAH jag tror fan att det där va dagens!

jag menar, kissie går runt och försöker få folk avis med sin lilla LV väska och hänger på stockholms streets, medans Natacha hälar på playboy mansion då och då och hänger på paris hiltons hemma fester i LA

ser folket inte skillnaden eller woot ?

haha, bara en fundering typ,

puss :) / n


Kommentarer

Kommentera :

vad heter du ?:
spara ditt namn

E-postadress: (publiceras ej)

URL/blogg man kan kolla in ?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0