helt ärligt.

ja helt ärligt skiter jag fullstänndigt i vem som läser det här nu jag är så ledsen och arg så jag önskar att jag bara kunde försvinna. du är så jävla puckad, du och flera andra kommer till mig, ingenting va meningen från början. men det blev som det blev och tiden gick, vi umgicks och jag antar att jag började tycka om dig hur fan då förstår jag inte än idag. men så blev det iaf, jag vill verkligen inte ha dig längre för jag tycker inte om dig på något sätt. men jag förstår inte hur du och dina patetiska äckliga vänner kan betee sig som ni gör. vi kanske inte ens är vänner längre men vi hade iaf någonting tillsammans någonting som vi delade. sen finns det en person som är en av mina bästa vänner just nu, som helt enkelt inte orkar tänka på någonting annat än sig själv och sina problem, jag vet omständigheterna men jag vill inte acceptera att det inte är som förut. du var seriöst mitt allt då, vi delade exakt varje dag tsm, nu pratar nästan vi inte ens längre. jag förstår inte, jag vill inte förstå. vi har så många minnen sen 10 år tillbaka. och snart flyttar jag och vars försvinner allt då, existerar jag ens i din värld längre? sen finns det en annan väldigt nära vän som jag så gärna vill ska finnas där. det gör hon också, och jag älskar henne, men ändå så känner jag sakta hur känslan av oro fyller mig, för jag vet att du snart kommer lämna mig, sakta men säkert kommer du inte bry dig lika mkt längre. det finns en vän som jag saknar också, hon finns fortfarande kvar, men tyvär inte på samma sätt längre, jag vet inte ens om jag vill att det ska vara som förut för att jag inte vet säkert om du skulle kämpa för mig på samma sätt jag vill för henne. jag vill inte flytta här ifrån, jag vill stanna här, jag vill gå i min skola, och ja vill ha kvar mina vänner, men tyvärr håller ingenting av det.

så jag lämnar dom jag har och flyttar här ifrån utan skillnad för någon,
jag vill inte lämna någon, ändå känner jag hur jag sakta tappar det stadiga greppet jag nyss höll om mina vänskaps band.


jag vill att allt ska vara som förut.Kommentarer
Postat av: Jennifer

Finns om du behöver prata..

2010-01-23 @ 23:56:46
URL: http://hejsanjennifer.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gumman jag antar att en del av inlägget handlade om mig men du ska veta hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag bryr mig om dig även fast det inte syns och märks och hur skulle man kunna glömma bort 10 års vänskap och minnen och framförallt en sån bra vän kom ihåg att jag älskar dig.

2010-01-24 @ 21:25:23
Postat av: Josefine

Det löser sig, gumman! Jag bara vet det.

2010-01-26 @ 21:04:28
URL: http://josefiiiiinelarsson.blogg.se/

Kommentera :

vad heter du ?:
spara ditt namn

E-postadress: (publiceras ej)

URL/blogg man kan kolla in ?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0